skip to main content

Om oss

/media/pages/library/bring_light4.jpg

NVC Lighting technology corporation grundades 1998 i Kina. Idag har NVC 7st fabriker. I Kina är NVC mest kända för stora projekt. Där är de oftast är förstahandsvalet för lagerhallar, produktionsenheter, hotell, köpcentrum, universitet, skolor, industri, lägenheter och gatubelysning. NVC var bland annat den största leverantören till OS I Peking och Rio samt fotbolls VM I Sydafrika. Det finns även mängder med butiker som enbart säljer NVC armaturer.

NVC har dotterbolag i Storbritannien, Brasilien och en stark närvaro med egna anställda i Mellanöstern och Asien. NVC Lighting är representerat i hela världen i olika skepnader. NVC’s omsättning är cirka 5 miljarder (2016).

NVC är noterat på Hong kong börsen med en solid finansiell grund och en diversifierad aktieägargrupp där bland annat Goldman Sachs (5 %), Schneider (10 %) och ETI (27 %) har ägande. 

NVC Lighting AB startades I mitten av 2015 och har nu etablerats i Sverige med ett exklusivt avtal med Rexel.

Vårt högkvalitativa LED sortiment finns på alla Storel, Selga, Meab, JME och Moel butiker i Sverige.

Vi som arbetar på NVC har bred kunskap och erfarenhet av hela produktions och inköpsledet. Vi har lång erfarenhet från belysningsbranschen likväl som installatörsledet och konsultbranschen.

Vi vill vara ditt förstahandsval och erbjuder dig ett kvalitets sortiment med bra priser, omfattande kunskap och proaktiv service hela vägen.

NVC jobbar hårt med Engagemang, service och trygghet. Vi sätter ditt behov av service, kvalitetsprodukter och bra priser främst. Samtidigt som vi stöttar dig genom hela ledet från beställning till slutlig montering.

Vi vet av mångårig erfarenhet att service och support är oerhört viktigt för alla, oavsett om man är grossist, installatör, konsult, byggherre eller fastighetsägare. Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd och lämnar därför inget åt slumpen.

Förutom service utöver det vanliga erbjuder NVC ett mycket omfattande sortiment från största arenabelysning ned till minsta spotlight.

Med LED som specialitet har vi rätt produkter för alla tillfällen.

NVC Lighting är din proaktiva helhetsleverantör som är så mycket mer än bara armaturer.

Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram rätt armatur för ditt projekt, litet som stort.

 

Med vänlig hälsning

Vi som arbetar på NVC Lighting AB