skip to main content

Dimming control signals

Ljusreglering styrsignaler

Det finns tre typer av ljusreglering styrsignal som vi erbjuder som standard och kan det vara bra att tänka på dem som språk ett medel som är föraren berättade vad man ska göra. De tre typerna av ljusreglering styrsignal som vi erbjuder är följande:

/media/technical/library/dimming-control-signals1.jpg

DALI

Vanligtvis genereras en DALI signal av en sensor (som vi listar på sidan 174) eller ljusstyrning. Manuellt styrda vridknappar som genererar en DALI signal finns (på vissa kostnader), men om ren manuell kontroll krävs rekommenderar vi vanligtvis switch dim som enklare och mer ekonomisk lösning.

/media/technical/library/dimming-control-signals2.jpg

SWITCH DIM

Switch dim är ett sätt att styra en armatur via en retractive switch. Det är en låg kostnad, intuitivt och lätt att installera synsätt på manuell ljusreglering kontroll.

/media/technical/library/dimming-control-signals3.jpg

KORRIDOREN FUNKTION

Korridor-funktionen kan styras av närvarogivare, kopplingsur eller manuell omkopplare. När switch kontakten _görs_ ljuset utdata blir 100%. När kontakten bryts blir ljus utdata 10%, eller något annat värde som kan programmeras i drivrutinen eller kontroll redskap.

 

 

Ljusreglering finns andra kontrollalternativ, inklusive 1-10v (analog dimring) och DSI (digital serial interface). Om en av dessa behövs, kontrollera tillgänglighet och ledtid innan du beställer.